Dzięki wielkie,już mam 5.50 D2. Ogólnie moje obawy były niepotrzebne bo wszystko poszło szybko i bez żadnych problemów a gierki działają jak trzeba wreszcie Dzięki za pomoc.
Witam mam problem Podczas instalacji wyskoczył błąd "the update failed contact technical support for assistance (fffffffe)" Po czym konsola sie zawiesiła i w zaden sposób nie mogłem jej wyłączyć ,wiec musiałem wyjąć baterie Najgorsze jest to ze teraz nie moge jej włączyć Prosze o pomoc w jaki sposób moge to naprawic???
Witam, posiadam konsolę model PSP-1004 oraz dzięki pomocy forum 5.50 GEN-B(FULL), mam w związku z tym pytanie co zrobić po kolei by posiadać 5.50 GEN-D2 - prosze o pomoc
Panie Adminie, da radę wrzucić pliki potrzebne do instalacji 5.50 d3, z d2 i wytłumaczyć co i jak ? Wcześniej wszystko ładnie pokatalogowałem na dysku ale twardziel padł, nie wiem co mi będzie potrzebne do przejścia z d2 na d3 i jak się do tego zabrać...
Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.