Wczoraj bawiles sie konsolka i znalazlem w niej opcjie upgradu do M33-6 od razu.I tu nasuwa sie moje pytanie czy robiac to od razu z m33-3 do m33-6 nie zrobie bricka konsoli ?
Kupiłem konsole z softem M33.3 i gdy daje update do wyskakuje mi "The latest version of Dark_Alex's custom firmware is already installed. There is no need to update." czyli że mam M33.6?
nie koniecznie, jaki soft możesz sobie sprawdzić w settings-system settings-system Information : System software <Twój soft> A co do Upgrade przez internet to nie radzę, możesz przez pomyłkę wgrać oryginalny soft 5.00.
Tzn z neta sciagnolem sciagnela mi sie ta instalka do m33-6 i wlanczajac to pojawia sie czarny ekran i nie pamietam co tam jest napisane bo brat wziol psp.
Na tej stronie nie są umieszczone żadne pliki, a jedynie informacje na ich temat (opis, długość, kodek, typ, rodzaj kompresji, suma kontrolna itp.).
Pamiętaj, że pliki objęte prawem autorskim wolno zgrywać z sieci jedynie, jeżeli posiada się w domu ich oryginalną wersję, a ściągniętą kopię będzie się traktować jako zapasową.